Сладка, пикантна и пълна с вкус, тази салса е експлозия от вкусове със съставки като череши Montmorency, пресен ананас, чушки халапеньо и лайм. Рецептата за салса на Емили Карузо от JellyToastBlog.com върви чудесно с гарнитура от начос или маруля.
Как се приготвя Салса с череши Монморанси и ананас
- Смесете всички съставки в средна купа, докато се комбинират.
- Сервирайте с тортила чипс или зелена салата.
- Насладете се на вашето удоволствие!
Необходими продукти
- 280 г размразени и нарязани череши Монморанси
- 210 г пресен ананас, нарязан на кубчета
- 1 чушка халапеньо, нарязана на ситно, с отстранени семки
- сокът от един лайм
- 5 г кориандър, нарязан
- сол на вкус
- тортила чипс за сервиране
- малки листа от маруля за сервиране