Салса с череши Монморанси и ананас

 

Сладка, пикантна и пълна с вкус, тази салса е експлозия от вкусове със съставки като череши Montmorency, пресен ананас, чушки халапеньо и лайм. Рецептата за салса на Емили Карузо от JellyToastBlog.com върви чудесно с гарнитура от начос или маруля.

 

Как се приготвя Салса с череши Монморанси и ананас

  1. Смесете всички съставки в средна купа, докато се комбинират.
  2. Сервирайте с тортила чипс или зелена салата.
  3. Насладете се на вашето удоволствие!

Необходими продукти

  • 280 г размразени и нарязани череши Монморанси
  • 210 г пресен ананас, нарязан на кубчета
  • 1 чушка халапеньо, нарязана на ситно, с отстранени семки
  • сокът от един лайм
  • 5 г кориандър, нарязан
  • сол на вкус
  • тортила чипс за сервиране
  • малки листа от маруля за сервиране